10/12/15 09:46
(http://pik.bg)

Вяра Церовска връчи членските карти на двайсет новоприети членове на ГЕРБ в с. Вискяр

Вяра Церовска връчи членските карти на двайсет новоприети членове на ГЕРБ в с. Вискяр

Двайсет новоприети членове на ГЕРБ от с. Вискяр получиха членските си карти от кандидата за кмет на Перник д-р Вяра Церовска. „Поздравявам ви, че сте направили своя съзнателен избор и се присъединявате към силният отбор на ГЕРБ. Нашата партия е национално отговорна и ежедневно доказва, че работи за хората“, заяви Церовска. 

Тя сподели, че броят на членовете на ГЕРБ непрекъснато нараства, което недвусмислено показва, че все повече хора припознават каузите на партията. Церовска акцентира върху важността на избора, който трябва да направят всички на 25 октомври. „Благодаря за вашата активна позиция и вярвам, че с ваша помощ ГЕРБ ще отбележи категорична победа на местните избори. Предстои ни тежка битка, но сме длъжни да я спечелим в името на по-доброто бъдеще за община Перник“, подчерта Церовска.

На срещата с членовете на ГЕРБ в с. Вискяр бяха още кандидатът за кмет на кв. Изток Емил Костадинов, кандидати за общински съветници и общинският координатор на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване