10/12/15 10:37
(http://pik.bg)

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков: София е пример за това как може да изглежда всеки град

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков: София е пример за това как може да изглежда всеки град

София е пример за това как може да изглежда всеки град. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на среща с жители на район „Студентски“.  На срещата присъстваха народният представител от ГЕРБ и председател на МГЕРБ Георг Георгиев и кандидатът на ГЕРБ за районен кмет Димитър Дилчев.

 „Местните избори са най-важните за градовете и ние трябва да изберем най-добрия кандидат“, заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП. Той изтъкна, че ГЕРБ е партията на видимите резултати. „Ние залагаме на видими резултати, които хората виждат и усещат“, подчерта евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП. Андрей Новаков заяви, че силата на ГЕРБ не е в обещанията, а в постигнатото. „Постигнатото от всички тези хора, които са кандидати за общински съветници и кметове, е налице и съм сигурен, че те ще работят за развитието на градовете, на общините и на  всяко едно населено място“, подчерта Новаков. Той изтъкна, че за ГЕРБ са важни реалните политики насочени към хората.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП  припомни, че благодарение на правителството на Бойко Борисов страната ни е усвоила над 90 процента от евросредстватата. Той бе категоричен, че това са средства, които чрез усвояването си достигат до хората. Новаков  заяви, че има  редица мерки и възможности, които Съюзът предлага за развитието на  младите хора. Като пример той посочи програмите „Еразъм+” и „Хоризонт 2020”.  „Еразъм за предприемачи" и националните мерки, са на разположение за всички младите хора“, изтъкна Новаков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване