10/12/15 08:45
(http://pik.bg)

Зловеща версия за внезапната смърт на каскадьора Явор Кехайов! Негови приятели твърдят, че се е самоубил

Зловеща версия за внезапната смърт на каскадьора Явор Кехайов! Негови приятели твърдят, че се е самоубил

Каскадьорът Явор Кехайов, който почина внезапно на 36 години, всъщност се е самоубил.

Той е сложил край на живота си заради непоносимите болки от травма, която е преживял преди повече от 10 години. Това твърдят негови приятели, пише ежедневник.

Официално причината за смъртта му не се споменава, а новината разтърси социалните мрежи. Младият мъж е син на известния каскадьор Димитър Кехайов. Детството му преминава на снимачната площадка. През 2002 година, обаче се случва ужасен инцидент. Явор счупва левия си крак. Травмата е толкова тежка, че следващите няколко години той прекарва в болници в България, Русия и Австрия.

След 13 години неуспешно лечение тази година Явор решава да премахне част от крака си и да го замени с механизиран крайник. Подлага се на операция, след която се надява да продължи активния си начин на живот. "Беше половин човек, пък и страшно го болеше.

Да изкараш 13години по болници и накрая пак да си инвалид и да не можеш да ходиш - това е ужасно наказание. За мъж свикнал непрекъснато да се доказва това е краят", споделят колеги на каскадьора.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване