10/12/15 11:33
(http://www.klassa.bg/)

Как да стана успешен маркетинг специалист и да управлявам сам своите онлайн проекти.

         Зашърши и вторият модул  от обучение в програмта на Web Direct Academy- академия за онлайн бизнес. Тук има кой да ви научи, да ви изслуша, кой да ви покаже и да ви въведе в същността на интернет бизнеса. Ще минете през жизнения цикъл на обучението и от начинаещи ще станете експерти във Вашия бизнес и Вашата ниша.

    Зад Вас стоят компетентни и отзивчиви лектори - специалисти, които са най - силният коз в обучението. Те имат мисия - да ви направят експерти. Те знаят много, срещали са много трудности и са разрешавали различни казуси, и ще ви учат на това как да се справяте с тях и да бъдете гъвкави и креативни.

    Курсистите, които вече участват в обучението на Web Direct Academy, знаят как да изградят стратегия и да направят избор за платформа. Знаят на какъв стил да се спрат и на каква визия, за да бъдат уникални и екстремно добри. Да са на ти с новите технологии и подходи за поддръжка на качествен уеб сайт, което директно ще ги изстреля напред пред конкурентите.

       Уеб -пространството Ви очаква да покажете свежите и невероятни идеи, които имате. Разгърнете въображението си, изразете тези идеи и покажете таланта си за да сбъднете мечтите си. Станете добри SEOоптимизатори и Google анализатори, за да знаете как работят търсачките и да може след това те да работят за вас. Узнайте и анализирайте вашата конкуренция. Опознайте методите за link building - как да разменяте линкове и контакти с патрньорски  фирми. Стремете се към постоянна оптимизация и уникалност на съдържанието, защото Google знае и „вижда“ всичко и от неговата оценка зависи къде ще сте Вие в онлайн бизнеса.

 

В следващите модули програмата продължава със:

·         Как работят търсачките? Избор на ключови думи и фрази.

·         Анализ на конкуренцията.

·         Размяна на линкове и развитие на контакти с партньорски фирми.

·         SEO инструментии Вътрешна оптимизация (OnPage SEO) – Въведение в HTML (само необходими базови познания).
Писане на оптимизирани текстове и проверка за уникалност.

·         Работа с Google Analytics и Google Webmaster Tools. Други фактори за позициониране на сайт.
Силният бранд – бъдещето на и в двете направления 

        Бъдете екстремно добре информирани, бъдете смели и не чакайте да Ви вземат идеите и други да сбъдват Вашите мечти. Като част от  проекта и програмата на Web Direct Academyще бъдете винаги едни гърди напред пред конкурентите си, използвайки натрупаните знания в симбиоза с Вашия талант.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване