10/12/15 13:41
(http://pik.bg)

Константин Маджаров: Георги Титюков е най-подготвеният за управлението

Константин Маджаров: Георги Титюков е най-подготвеният за управлението

Георги Титюков има много опит в административните дела и в управлението. Докато много хора стават кметове (или искат да станат такива ) и после започват да се учат, то той дори и с огромния си умствен и нравствен потенциал и огромния опит, натрупан в общинските дела, остава скромен и работлив. Феноменалното при него е, че той не престава да се учи и да трупа опит. Аз много уважавам това качество и твърдя, че човек, който престане да се учи, е остарял. Т

ой говори с обикновените хора. Не само по време на избори. Той прави това през целия си мандат – независимо дали е районен кмет или заместник-кмет в общината. За мен това е изключително ценно качество.“, това заяви Константин Маджаров,президент на Национална асоциация за трансфер на технологии и Регионална лозаро-винарска камара "Тракия" в подкрепа на кандидата за кмет на район „Централен“ и водач на листата за общински съветници на „Кауза Пловдив“  Георги Титюков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване