10/12/15 04:11
(http://pik.bg)

Миков: БСП остава единствената партия, другите са проекти

Миков: БСП остава единствената партия, другите са проекти

БСП остава единствената партия в България, всички останали са проекти за упражняване на власт, заяви лидерът Михаил Миков. Той коментира, че в политиката проблем е всяка зависимост. По повод твърдения отпреди 6 месеца, че във висшето партийно ръководство има човек, който е бил на заплата в КТБ, Миков заяви още, че няма информация и подобни теми се превъртат редовно преди избори. В коментар дали партията, оглавявана от него, е зависима от Делян Пеевски Миков заяви, че той не е спецификата в ДПС и определи политическите характеристики на движението. „ Проблем е всяка зависимост. Зависимостите с днешните управляващи, зависимост с бизнес, който е близък до властта”, подчерта партийният лидер.

„Има много други далеч по-интересни кръгове около властта, за които не се говори. Всички котарашки фирми около днешното управление. А и по места има табута.”, каза Миков и изрази недоумение, защо в медиите напоследък не се коментират и те. „Защо всички медии бягат да коментират пернишката кметица. До 55 медии е пратен запис и никоя медия не пише, че има открито купуване на гласове”, заяви Миков. Той открои и някои странности като това техен кандидат да обяви, че се включва в надпреварата и веднага на другия ден започват данъчни проверки. В Долна баня пък се кандидатира техен кандидат и се оттегли на следващия ден, за да остане само кандидатът на ГЕРБ. „На изборите ще се разбере дали хората подкрепят тази дясна политика, която се води в момента”, каза Миков и уточни, че едва след това БСП ще очертае бъдещите си партийни приоритети.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване