10/12/15 09:58
(http://pik.bg)

Огромна липа се пречупи, падна върху мерцедес

Огромна липа се пречупи, падна върху мерцедес

Силният вятър в Сандански повали липа върху луксозен автомобил. Дългогодишната липа падна върху „Мерцедес” с кюстендилска регистрация, паркиран на ул. „Св. св. Козма и Дамян“ в курортния град, пише "Струма бг".

Вчера сутринта около 7 часа е подаден сигнал на тел. 112 от живеещи на същата улицата за паднало дърво, под което има затисната кола. На мястото пристигна екип на РСПБЗН - Сандански, който освободи лъскавото возило от клоните на огромното дърво.

По чудо колата е без сериозни щети, а само с драскотини. Докато огнеборците режеха на части голямото дърво, разпростиращо се на пътя напречно, полицаи отбиваха движението в района на инцидента.

Съседи коментираха, че дървото, което е паднало напречно между двата тротоара на главната улица, водеща към Новия санаториум в града, освен че е било започнало да гние, най-вероятно е било неправилно окастрено. Вследствие на това короната му е натежала заради дъжда и силният вятър е успял да го пречупи наполовина.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване