10/12/15 09:27
(http://pik.bg)

Помак гей сее СПИН из Родопите

Помак гей сее СПИН из Родопите

Нечувана епидемия от ХИВ подлуди Родопите от началото на годината. Цели трима души са били регистрирани в малките села в последните месеци.

За разпространител на смъртоносното заболяване се смята хомосексуалист от смолянското село Лещак, пише ежедневник".

Запознати определят М. Л. като агресивен и депресиран. Негови познати разказват, че в началото на годината се е завърнал от околосветско пътешествие с кораб. Той е работил като помощник-машинист, завършил е Механотехникума в Кърджали.

Смята се, че по време на пътуването е пипнал нелечимата инфекция и е развил СПИН. Той се е върнал в родния Лещак, където заживява сам в изоставена къща в края на селото. Родителите на 30-годишния помак са починали.

От полицията не могат да вземат мерки, защото реално не е извършил престъпление.

Единствено могат да му повдигнат обвинение за проституция, тъй като М. Л. разменял любовни ласки срещу скромно количество боб, сушени чушки и говеждо месо.

Но пред органите на реда никой от Родопския край не би признал, че е хомосексуалист. Затова от полицията предупреждават живеещите от съседните села за риска от заразяване и призовават да се изследват в най-близкото лечебно заведение.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване