10/14/15 11:44
(http://pik.bg)

Борсата на черно процъфтява! Находчиви "търговци" пуснаха билети по 200 лева за волейболния мач довечера

Борсата на черно процъфтява! Находчиви "търговци" пуснаха билети по 200 лева за волейболния мач довечера

Волейболни фенове, които не са си осигурили билети за двубоя срещу Германия от 1/4 финалите на Европейското първенство, трябва да се изръсят с огромна сума, ако искат да наблюдават зрелището.

Спекуланти продават пропуски за двубоя на цена 10 пъти по-висока от стойността им. В популярния сайт за продажби OLX потребител продава два билета за солидната цифра 400 лв. Двата талона са закупени за общо 24 лв. В същата платформа билети могат да се намерят и за по-скромна сума - по 70 лв. единия, но има и други стряскащи обяви например с цени от 175 лв. за пропуск.

Интересът към срещата е огромен и поради невъзможността на „Арена Армеец” да побере десетките хиляди българи, искащи да бъдат с отбора на Пламен Константинов, от Българска федерация по волейбол са поставили видеостена във фензоната пред столичната зала.

На големия екран пред „Арена Армеец” привържениците на волейболните „лъвове” ще имат възможност да наблюдават битката ни за влизане в топ 4 на Евроволей 2015 и в същото време да бъдат максимално близо до отбора. Запалянковците имат възможност да се събират пред видеостената във фензоната за всички мачове от Европейското първенство за мъже в „Арена Армеец”. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване