10/14/15 13:59
(http://pik.bg)

Две от жертвите на Деси от Пелово проговориха. Разкрива ужасяващи подробности (снимки)

Две от жертвите на Деси от Пелово проговориха. Разкрива ужасяващи подробности (снимки)

Десислав Велков, който е по-известен като Деси от Пелово, продължава да издевателства над момичета. Две от жертвите му проговориха пред Трафикнюз.

"Взимаше ни личните карти и ни записваше данните. Показваше някаква карта и твърдеше, че е служител на МВР и е частен детектив и ми задаваше въпроси от кога не съм правила секс, кога за първи път съм правила. Той започна да ми мачка ушите. Болезнено беше. Опитах се няколко пъти да се дръпна, но той се приближаваше все повече. Започна да ме обарва и да ми къса дрехите", разказа една от жертвите му от Пловдив.

"Каза, че ще ми направи сеанс, с който да ми пречисти енергията. Хвана ми ушите и започна да ги дърпа. Имах чувството, че ще ги скъса. Изпука ми вратът", оплаква се друго момиче от Пловдив.

Двете момичета са със счупени уши, а почеркът на Десо било именно това – така той набелязвал жертвите. На странните му интервюта са станали жертва стотици жени.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване