10/14/15 22:33
(http://www.klassa.bg/)

Звънец намира колелото ви

 Да търсите колелото си в морето от велосипеди по време на пиковите часове не е от най-пиятните преживявания. За щастие създателите на Pingbell са измислили революционен начин да намерите своя велосипед и да го следите за от разстояние.

 

Pingbell е необходимост за градския начин на живот. Той се поставя на вашето колело като традиционния звънец. Под металния капак има локатор, който ви позволява да следите състоянието на колелото си. Трябва свържете официалния Pingbell апликация с звънеца, прикрепен към кормилото.

 

 

Чрез смартфона си мойете да следите местоположението на един или повече велосипеда докато сте на работа или извършвате ежедневните си задачи. Имайте предвид, че не направи това в реално време. В противен случай би изтущила батерията на вашия телефон и устройството ще трябва да бъде много по-голямо, за да побере по-голяма батерия.

 

 

 

 

Вместо това, отбелязва местоположението на картата в телефона ви. Когато трябва да намерите колелото си, просто отивате до показанта точка в приложението. Когато сте в близост, има и опция да задействате звънеца дистанционно. Тази опция е невероятно полезна когато колелото ви се намира сред купища велосипеди.

 

 

 

Ако не искате да привличате внимание, може да активирате мигаща червена светлина, която са вижда трудно ако не сте в близост до устройството.

 

 

 

Поради възможността някой да свали звънеца от велосипеда ви и да го вземе, без никаква втъзможност за проследяване, екипът е създал специални винтове. За да премахнете звънеца, се нуждаете от специален инструмент, който само вие имате. Не го оставяйте в чнтичката на колелото си!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване