10/14/15 22:31
(http://www.klassa.bg/)

Пригответе перфектни коктейли с телефона си

 Предвид приближаващите празници през тази част на година и почивния сезон който е толкова положителен, няма уикенд без парти или социално събитие. Представете си цялата подготовка преди това, храната, напитките, декора.

 

Една от най-тежките задачи е да приготвите перфектни коктейли! Трябва да проверите съставките, да се запознаете с рецептите като професионалист и да смесите съставките в перфектните пропорции, за да се получи желания резултат.

 

MixStik е магическият отговор за получаване на перфектните коктейли, всеки път. Това може да се счита за най-умният подход при приготовлението на коктейли в точните пропорции.

MixStik е малко, достъпно, свързано устройство, което е проектирано да помага на тези, които обичат да пият коктейли, но намират процеса по приготвянето им за твърде труден или им отнема много време. MixStik прави процесът лесен и бърз за всеки.

 

Използването на MixStik е много лесно. Просто трябва да поставите пръчката във вашата коктейлна чаша, да изберете рецептата от съответното мобилно приложение и оставете светлините да ви водят към перфектното съотношение на всички съставки необходими за вашият коктейл.

 

Приложението има над 100 рецепти, но ако е необходимо можете да създадете своя собствена. Можете да включите до 5 пръчки в една апликация и да правите няколко коктейла наведнъж. Има гумени шипове в долния си край които осигуряват по-добро сцепление и служат за мачкане на листа мента и други меки съставки.

 

 

 

Ако ползвате опциятаа за прецизно смесване трябва да калибрирате MixStik спрямо вашия шейкър или чаша. Можете да изберете и от най-често срещаните типове чаши за смесване на напитки предварително зададени в приложението, ако калибриране ви звучи твърде сложно. Свързването на MixStik с телефона ви не е трудно. Просто го поставете в близост до него и ще се свърже автоматично. Нужен ви е обикновен USB порт на лаптоп или контакта на стената, за да заредите батерията му, когато вашите партита са по-продължителни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване