10/14/15 19:48
(http://pik.bg)

Цветанов в Бургас: Освен за кметове на първи тур, ГЕРБ се бори и за мнозинства в общинските съвети

Цветанов в Бургас: Освен за кметове на първи тур, ГЕРБ се бори и за мнозинства в общинските съвети

Благодарение на силната връзка между националната и местната власт кметовете от ГЕРБ ще могат да подготвят много нови и качествени проекти по европейските програми и ще направим видимите резултати от управлението още по-видими за нашите съграждани. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в град Бургас, предадоха от пресцентъра на партията.

Цветанов подчерта, че е от изключителна важност кандидатите на ГЕРБ да получат убедителна подкрепа още на първия тур и да спечелят изборите, защото кметовете на ГЕРБ нямат време за губене за балотажи, а трябва още от първия ден след изборите да правят проекти и да работят за по-добра среда на живеене на своите съграждани. Заместник-председателят на ГЕРБ благодари на бургазлии за солидната подкрепа на европейските избори, благодарение на която станаха възможни предсрочните парламентарни избори и падането на правителството „Орешарски“.

„Това беше важна подкрепа. А днес вие имате подкрепата лично на председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол за Митко като кмет на Бургас. Бургас е вече по-различен от преди 8 години и това е благодарение на доверието ви към Митко Николов и ГЕРБ. Днес с видимите резултати трябва да подкрепим ГЕРБ още по-силно, защото само тя може да гарантира успеха на страната и развитието на всички региони в страната“, призова Цветанов. Той призова бургазлии да не подценяват изборите и да не се успокояват, че ГЕРБ печели в региона, защото е важно победата да е убедителна и чрез нея да продължим видимите резултати не само в региона, но и в цялата страна. „Общинските съвети също са много важни за успеха на един кмет. Да не подлагаме на изпитания кметовете, защото знаем, че плаващите мнозинства могат да саботират и най-добрия кмет. Затова от ГЕРБ се борим за мнозинства и в общинските съвети“, каза още Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ благодари на всички членове, симпатизанти и структури на ГЕРБ от цялата страна за всичко, което правят по време на предизборната кампания и ги увери, че всичко това е в името на победата и по-доброто бъдеще на България. „Това ще е историческа победа в 25-годишния преход в страната. Успехът ще е видим, устойчив и заедно ще продължим да водим страната ни напред с всичко, което правим“, подчерта Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бургас Димитър Николов призова съгражданите си със стегнати редици да спечелят изборите още на първи тур. „Трябва да имаме убедителна победа, за да може Бургас да бъде водещ в страната, за да имаме успешни кметове и млад и силен отбор от съветници в новия Общински съвет. Бургас и хората очакват от нас много, да не ги разочароваме, да направим така че проектите, за които говорим последните дни, да продължат и да станат факт“, призова Николов. Досегашният градоначалник заяви още, че е горд, че е част от тази армия от знаещи и можещи хора, които са отбора на ГЕРБ в Бургас. „Натрупахме опит, имаме самочувствие и можем да кажем, че ние сме хората, които можем да направим по-видими резултатите от управлението на нашия град. Отборът на ГЕРБ няма алтернатива. Това е така и защото зад нас застава и най-успешният премиер в новата история на България Бойко Борисов“, подчерта още Николов. В заключение Димитър Николов заяви, че е убеден, че по-добрите резултати пред Бургас предстоят.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване