10/14/15 10:46
(http://pik.bg)

Цветанов: Независимите кандидати в един момент стават най-зависими

Цветанов: Независимите кандидати в един момент стават най-зависими

Независимите кандидати в един момент стават най-зависими. Това каза председателят на националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Несебър на среща с кандидата за кмет на общината Златко Димитров.

Двамата откриха предизборна шатра, Цветанов се среща с граждани и симпатизанти на ГЕРБ. „Независимите кандидати в един момент става най-зависими, за това ние стоим зад нашата кандидатура, защото знаем, че партията носи отговорност през всички тези години. За това за 9 години имаме 9 поредни победи, надявам се сега да бъде 10-та”, заяви Цветанов.
Той призова присъстващите да гласуват на 25 октомври по съвест.

Цветанов посочи, че ГЕРБ иска реална промяна за Несебър. „Искаме мениджър да управлява общината. Златко Димитров се доказа през всички години като един добър мениджър и знаем, че ще направи така, че общината да бъде достъпна за жители и гостите на Несебър”, каза още той.
По думите му, Димитров е човек който знае как да работи с бизнеса и му благодари, че влиза в тази битка. Цветанов посочи, че винаги е имало определени конфигурации и в тази общини – като Несебър, казват, че партиите нямат значение.

„Искаме да кажем, че партиите имат значение, защото зад кандидатите, които се издигат от най-големите партии означава, че има отговорност, която може да се понесе – политическа, лична, морална отговорност, която трябва да носим в едни избори. Искам Несебър да стане част от цялостния интегриран подход за развитието на черноморските общини в България”, допълни Цветан Цветанов.

Той посочи, че част от цялостната политика на ГЕРБ е да създават кандидати, които са честни, работливи, достойни, близо до хората, какъвто е и Златко Димитров.

„Искаме още повече видими резултати и смятаме, че точно той ще може да ги направи заедно с неговия отбор от общински съветници”, заяви Цветанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване