10/15/15 08:40
(http://www.klassa.bg/)

Г. Кадиев: След изборите Борисов да подари часовника си на Станишев

 За 5 минути с КОЙ успя да промени цялата страна

„Премиерът Бойко Борисов трябва да е готов да подари часовника си на Сергей Станишев, който за 5 минути с избора н а Пеевски за шеф на ДАНС промени държавата”, заяви пред Нова ТВ депутатът Георги Кадиев по повод това, че премиерът подарява часовниците си на Цветан Цветанов при всяка изборна победа, намеквайки, че тази ще е извоювана заради грешките на Станишев.

Той разкритикува столична община, в която имало корупция зад гърба на Йорданка Фандъкова. Кадиев поиска фирмите изпълнителки, които строят некачествено пътища, не само да ги поправят сами, а и да бъдат санкционирани. По отношение на Делян Пеевски Георги Кадиев за пореден път подчерта, че той е основният монополист в държавата, като даде пример с „Лавка”. „Ако не работиш с тази фирма, не можеш да имаш дори будка за вестници”, коментира депутатът. Според него проектът Бургас-Александруполис не е руски, а темата с руските проекти излишно се политизирала.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване