10/15/15 13:56
(http://pik.bg)

Георги Зафиров: БАЙНО ЛЕ, Симеонов! "ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ" не е партия, смучеща партийна субсидия като вас, а спасение за града!

Георги Зафиров: БАЙНО ЛЕ, Симеонов! "ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ" не е партия, смучеща партийна субсидия като вас, а спасение за града!

Георги Зафиров, който е основател на „ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ“ излезе с отворено писмо до Валери Симеонов. В него той открито го напада за това, че Симеонов през собствената си телевизия  прави некоректна агитация.

От писмото става ясно, че човекът на Симеонов за Ямбол може да се похвали само с тъмното си минало, а именно – единственият отстранен от общинския съвет в града.

Ето и отвореното писмо до медиите:

„До Валери Симеонов
Собственик на телевизия СКАТ

ОТВОРЕНО ПИСМО

БАЙНО ЛЕ, Симеонов!!!! За пореден път се озадачавам от некоректността на собствената Ви телевизия СКАТ. Недоумявам защо по Вашите думи така наречения Ви „ЧИСТ КАНДИДАТ” за ЯМБОЛ е единственият отстранен от този общински съвет. Защо ли? Защо, Байно ле, прави некоректна предизборна агитация на гърба на ВМРО-БНД и се възползва от авторитета на несъществуващата в града по думите й партия след като до 07.10.2015 държа герба на партия ВМРО-БНД на партийните Ви офиси и заблуждаваше хората с подкрепата и трупаше авторитет от вековната партия след като много добре знае, че тя е част от местна коалиция ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ, а не на партията, ВОДЕНА ОТ ВАС. 

Напомням Ви, че предизборната кампания започна на 25.09.2015г. и подобни деструктивни внушения са вредни. А Вашият „ЧИСТ КАНДИДАТ”, поканен някога от мен във политиката и удобна навярно за Вас кукла на конци, прави опит да се възползва от личния ми авторитет и авторитета на партия ВМРО-БНД, която е част от коалиция ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ, коалиция по- стара от вашата телевизионна партия. Партии като ВМРО-БНД и БСДП имат няколко столетна история.

Напомням Ви, БАЙНО ЛЕ, СИМЕОНОВ ,че ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ не е партия, смучеща партийна субсидия, а идея за единение и спасение не само на ЯМБОЛ, а и на БЪЛГАРИЯ, Европа и Света. И се надявам, че един наричащ себе си патриот е проумял вече идеята за предреченото единство, без което ЯМБОЛ, БЪЛГАРИЯ и целия свят сме обречени на жалко съществувание като консуматори „бройлери”, А НЕ КАТО РАЗУМНИ СЪЩЕСТВА, РОДЕНИ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАТ И ТВОРЯТ. 

Сега, драги ми Симеонов, Ви напомням, че точно Вие ни давахте за пример дружбата си някога с ГЕРБ в Общинският съвет на Бургас, после отричахте подкрепата точно преди парламентарните избори. Тази въртеливост имаха и Вашите общински съветници в Ямбол. Услужливо следваха Вашата ПРОМЕНЛИВА политика като също подкрепяха този черен сега за Вас кмет от ГЕРБ, навярно по Ваш заказ или по заказа на” чистия ви кандидат”, та нали са Ваши общински съветници ...Колко сигнала подадохте за ревизия на кмета на ЯМБОЛ, че не разбрахме.... та сега искат ревизия на Общината точно по изборите. 

Не манипулирайте хората, не ги подценявайте. В Ямбол има будни, съзнателни и коректни граждани ,а не зомбирани от партийни телевизии бройлери. И на всеки му е ясно защо една кола се кара с английски номера ...,за да не й се плащат данъци в България, ЗАЩО СЕ ПРОДАВА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НА ФОНДОВЕ… е това са те патриотите в Ямбол от НФСБ, от които ще трупаме авторитет, които душа дават, ама не душата за народа, а за нечия партийна изгода. И защо ли след като това МПС нощува години наред на централната забранена за коли ул. ”Търговска”, сега се премести на по-удобно място за предизборна пиар акция. Та нали точно Вие, драги ми Валери, се нарекохте майстор на черния пиар? В партийния вестник на Вашия бивш съратник Волен, Байно ле, дано това да не е официалната политика на партията на телевизията Ви, бъдете коректни към гражданите на ЯМБОЛ. И знайте, че единствения сигнал, подаван за корупция и ревизия на ОБЩИНА ЯМБОЛ е от мен, ГЕОРГИ ВЕСЕЛИНОВ ЗАФИРОВ и неколцина нявга смелчаци, имали доблестта да се изправят срещу корупцията, по който има няколко досъдебни производства и осъдителни присъди. 

И накрая да Ви кажа за наглата измама и липсата на ВМРО-БНД в Ямбол. Байно ле, след като се усетихте на Евро вота, че не можете да влезете в българския парламент с телевизионната си партия си рекохте „Трябва ни някоя патриотична партия с вековен авторитет”. Това бе столетната ВМРО-БНД несъществуваща по думите на Вашия „ЧИСТ КАНДИДАТ”. А затова, че раздробихте национализма в Ямбол и допуснахте за пръв път в НОВАТА историята на града ни да има депутат от ДПС, отговорността е само Ваша. Моля се само да сте нямали уговорка с тях да сдадете ЯМБОЛ. 

Но издигнахте отново „ЧИСТИЯ СИ КАНДИДАТ”, от който сме черпили така наречения авторитет, задръжте си авторитета му за Вас. И не се срамувайте от плакатите на ВМРО-БНД;БСДП;ББЦ в Ямбол. Ние не трупаме дивиденти от Вас, а точно обратното, Вие от нас с този злъчен репортаж. И не подскачайте като ощипани булки с израза: „Сега ще звънна на Валери и ще видиш!”-думи на вашия „ЧИСТ КАНДИДАТ”. 

Драги ми ВАЛЕРИ, ти няма да ставаш кмет на Ямбол и защо си се изтипосал на плакатите до твоя” ЧИСТ КАНДИДАТ”? Да не би да се притесняваш, че няма авторитет? И уважаеми, не слагайте светлия лик на Хайтов на агитационните си материали. Това е опит да се възползвате от един свят човек поради липса на авторитет. Накрая искам да опресня късата Ви памет, че двамата с Вас бяхме от първите създатели на друга политическа партия и, че Вие не сте собственик на патриотизма, а само на телевизия, възползваща се от него. И като майстор на черния пиар имам една скромна молба към Вас-да не го използвате срещу бивши и настоящи Ваши съратници, както е видно от Вашия репортаж, защото един ден ще останете сам!

Послепис : И да Ви напомня, че декларацията за признаване на Арменския геноцид за пръв път е внесена в Общински съвет ЯМБОЛ по идея на всички будни ЯМБОЛИИ от мен, ГЕОРГИ ВЕСЕЛИНОВ ЗАФИРОВ, а не от Вас , БАЙНО ЛЕ, СИМЕОНОВ в Бургас, с който авторитет се кичите и до днес. Аз съм човек с няколко столетна история на рода си. Българи като Васил Хайдутов, участник в Априлското въстание, заточеник в Диарбекир, съратник на Захари Стоянов . Генерал Лолов, загинал в атентата в църквата „Света Неделя”. Руси Хайдутов, построил градския парк в ЯМБОЛ. Георги Димитров Зафиров, основател на туристическото дружество в Ямбол, съвестен гражданин и патриот, и много други ,дали сърцата си за БЪЛГАРИЯ и ЯМБОЛ, без да искат да трупат политически, исторически и други дивиденти.

ГЕОРГИ ЗАФИРОВ
Основател на"ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване