10/15/15 15:36
(http://pik.bg)

Д-р Бранимир Мичев, кандидат за кмет от БДЦ: В Разград ще премахнем бюрокрацията, която е пречка за привличането на инвеститори

Д-р Бранимир Мичев, кандидат за кмет от БДЦ: В Разград ще премахнем бюрокрацията, която е пречка за привличането на инвеститори

Кандидатът за кмет на БДЦ в Разград д-р Бранимир Мирчев днес проведе среща с членове и симпатизанти. "За мен тази среща е изключително важна, защото искам не само да чуя вашето мнение за бъдещето на общината ни, но и да си сверя часовника, за това, което трябва да направя за нея. Всички ние искаме по-добри условия за живот за нас, за нашите деца.

Като кмет на община Разград, първото, което ще направя, е да предложа мерки за разкриване на нови работни места, чрез привличане на инвестиции за изграждане на нови предприятия в областта на преработвателната и хранително-вкусовата промишленост", каза д-р Мирчев. "Инвестициите сами ще дойдат при нас, когато модернизираме старата инфраструктура и изградим нова, когато премахнем административните пречки и намалим бюрокрацията", допълни той.

На срещата бяха обсъдени и други проблеми: образование през целия живот, повишаване качеството на здравните услуги и подобряване достъпа до тях, както и сигурност за всички.

"Родният ми град заслужава да се превърне в модерен европейски град. Всеки разградчанин трябва да може да живее достойно. В тази посока ще положим сериозни усилия, градът трябва да е достъпен и за хората с увреждания и в частност на хората със зрителни проблеми. Не на последно място, в програмата сме заложили и разкриване на нови площадки за най-малките, спортни съоръжения към всяко основно и средно училище, а защо не и изграждане на мултифункционална спортна зала", каза той. Като приоритет в програмата е заложено и популяризирането на всички културни и исторически забележителности в областта. "Само така Разград ще се превърне в привлекателен център за хиляди хора, което ще стимулира и местния бизнес“ - сподели кандидатът за кмет от БДЦ д-р Бранимир Мичев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване