10/15/15 15:51
(http://pik.bg)

ДПС АРДИНО Кандидат- кметът Ресми Мурад: Ние не само обещаваме, но и изпълняваме!

ДПС АРДИНО Кандидат- кметът Ресми Мурад: Ние не само обещаваме, но и изпълняваме!

„ДПС е партия, която включва в своята програма и житейските проблеми на хората. За нас няма малки и големи населени места, за нас проблемите на всички населени места са с еднаква важност”. Това заяви на среща с избиратели в Млечино кандидатът за кмет на община Ардино и водач на листата за общински съветници от ДПС Ресми Мурад. На предизборната среща присъстваха и кандидатите за общински съветници Сезгин Байрям, Зюлфие Ибрямова, Мюмюн Джила, Салим Али, Ерол Мехмед, Мюмине Ахмед, както и кандидатът за кмет на Млечино от ДПС Гюлистан Садула. По стар народен обичай гостите бяха посрещнати с пита с мед и карамфили.

Ресми Мурад запозна присъстващите със своята предизборна програма. Той заяви, че ще продължи да работи за развитието на населените места в общината. „Ние заставаме очи в очи с вас. Ние не само обещаваме, но и изпълняваме!”, каза кандидатът на ДПС.

Млечинци заявиха, че застават зад кандидатурата на Ресми Мурад за трети мандат. „Ресми Мурад е кадърен и доказал се на дело кандидат. Диалогичен е и намира общ език с всички. Пожелаваме му успех”, споделиха местните жители. Те поставиха въпроси свързани с водоснабдяването и здравеопазването в селото. Кандидат-кметът Ресми Мурад заяви, че проблемът с водоснабдяването опира до решение хората да си поставят водомери. „Проектът за водоснабдяване от Туристическия комплекс „Белите брези” е реализиран, но поради невъведена водомерна система, не може да се експлоатира”, уточни Мурад. 

Кандидатът за кмет на Млечино от ДПС Гюлистан Садула пое ангажимент водомерната система да заработи и хората да не изпитват недостиг на вода през летните месеци. 
По проблемите на здравеопазването Ресми Мурад подчерта, че в общинския бюджет са заложени 50 000 лв. за подпомагане на семейните лекари по населените места. „Колкото средства получават от Здравната каса за неблагоприятни практики, толкова ще получават и от общинския бюджет”, каза Мурад.




Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване