10/15/15 07:53
(http://pik.bg)

Кадиев: В София се строи некачествено и затова непрекъснато пътища пропадат

Кадиев: В София се строи некачествено и затова непрекъснато пътища пропадат

Столична община твърди, че има 50 километра велоалеи в столицата, а неправителствена организация изнася данни за 18 километра, кой лъже в случая. Това попита в студиото на Нова телевизия кандидатът за кмет на София Георги Кадиев.

 „От 10 години съм в политиката, ял съм много бой, а от баща си знам, че когато ме бият, да ставам и да продължавам напред”, каза още Кадиев. Той каза, че има визия за развитие на столицата и затова отново иска да участва в надпреварата.

 „Обществените поръчки в София са до голяма степен манипулирани, зад гърба на Йорданка Фандъкова се шири корупция”, смята кандидатът за градоначалник.

Той обаче посочи, че самата тя едва ли е вътре в схемите, но пък и не спира далаверата. „Има десетина дела срещу мен, защото не скривам скандалите, на които съм бил свидетел”, каза още Кадиев.

Според него, всички случаи на корупция в Столична община, които се знаят и са предадени на прокуратурата са след негови доклади. „Моята критика е към ГЕРБ, Йорданка Фандъкова е само красива фасада, зад която се крият икономически интереси”, каза още Кадиев.

Той бе категоричен, че в София се строи некачествено и затова непрекъснато пътища пропадат и нови обекти се доремонтират. 

Кадиев посочи, че бизнесът на съпругата му е легален, от 2008 година досега за фирмата й не е излязло нищо скандално.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване