10/15/15 19:00
(http://pik.bg)

Лютви Местан: Политиката за подобряване на бизнес средата и привлечените инвестиции е новият критерий за качеството на управление на общините

Лютви Местан: Политиката за подобряване на бизнес средата и привлечените инвестиции е новият критерий за качеството на управление на общините

Днес, 15 октомври в препълнената нова зала в Руен пристигна Централният лъч, за да даде своята подкрепа за кандидата за кмет на общината Исмаил Осман, както и за кандидатите за общински съветници и на населени места. На срещата присъстваха председателят на ДПС Лютви Местан, зам.председателят на НС и ДПС доц. д-р Алиосман Имамов, зам.-председателят на ДПС и АЛДЕ и евродепутат Филиз Хюсменова, евродепутатът Неджми Али, д-р Нигяр Джафер – народен представител от 42-то Народно събрание, Бюрхан Абазов – изпълнителен директор на сдружение „Толерантност”, Ешреф Ешреф общински председател на ДПС Руен и областният председател на Бургас Ахмед Мехмед, както и народните представители от Бургас Дурхан Мустафа и Хюсеин Хафъзов. 

“Благодаря ви за енергията, правя ви поклон!” с тези думи се обърна председателят на ДПС към препълнената нова зала. Той допълни “Уж ние идваме да ви подкрепяме, а вие ни зареждате с енергията, която ни дават пълните зали и вашата вяра в каузата на ДПС. В Руен победата не се измерва със спечелването на 1ви тур, успехът се мери с предимството, което ще имате пред другите политически сили. Критерият е растящото доверие на избирателите, защото ДПС не може да стои на едно място, а трябва да се разширява.Трябва да имаме изпреварващо развитие.”

Местан каза, че е впечатлен от многото реализирани проекти в отчета на кандидата за кмет на община Руен Исмаил Осман и продължи “ Реализирането на европроекти е много важен критерий, но наред с това ДПС извежда един важен приоритет - политиката за подобряване на бизнес средата и привлечените инвестиции. Това е новият критерий за качеството на управление на общината. Агресивната общинска политика за привличането на инвеститори, за разкриването на нови работни места. Това е новата задача към кметовете и общинските представители на ДПС.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване