10/15/15 18:14
(http://pik.bg)

Огнен ад! Отново запалиха култов бар в центъра на Бургас (снимки)

Огнен ад! Отново запалиха култов бар в центъра на Бургас (снимки)

Неизвестен мъж се опита да запали коктейл бар „Хавай” рано тази сутрин. Сигналът за пожара е подаден около 02:53 ч. от нощния пазач на заведението, което се намира на ул. „Райна Княгиня” в центъра на Бургас, пише Флагман.бг.

Изведнъж човекът чул слаб гръм и видял пламък в средната част на покрива. Той веднага грабнал пожарогасител, за да потуши пламъците. За броени минути на мястото пристигнала една пожарна с петима огнеборци. Само бързата и адекватна реакция на хората попречила на огъня да се разрасне и да обхване целия дървен покрив на заведението. От пожара са засегнати около 2-3 кв.м. от покривната конструкция, изгоряла е и тента на входа на съседната кооперация. Именно от там бандитът е хвърлил запалителната течност, по всяка вероятност коктейл "Молотов".

Пламъците са засегнали част от покрива на заведението. Управителят на бара обясни, че веднага след инцидента пазачът е видял мъж, който побягнал в посока ул. „Булаир”. Той нямал пряк контакт с пиромана, който подпалил заведението от съседния двор. 


Изгоряла е и тената от входа на съседна кооперация

Това е второто посегателство срещу бара, след като през юни вандали заляха със запалителна течност три дървени стола и маса. Извършителите все още не са разкрити.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване