10/15/15 14:04
(http://pik.bg)

Савина Савова: Подготвили сме проектите за саниране на 15 от общинските училища и детски градини в район „Възраждане”

Савина Савова: Подготвили сме проектите за саниране на 15 от общинските училища и детски градини в  район „Възраждане”

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“ Савина Савова организира среща-дискусия на тема: „Образование“ с участието на Милена Дамянова, председател на Комисията по образованието и науката на 43-то НС. На срещата присъстваха още кандидатите за общински съветници на ГЕРБ, Борислав Борисов, Албена Събева, Мита Георгиева, Михаил Владов, Йоанна Драгнева и Димитър Папукчиев, председателят на Синдиката на българските учители в район „Възраждане“ Ели Докузанова,  директори и преподаватели от учебни и детски заведения. Савина Савова представи реализираните дейности в сферата на образованието на територията на район „Възраждане“ за периода 2011-2015 и приоритетите в програмата за следващия мандат.

„През изминалите четири години във всички детски  и учебни заведения на територията на район „Възраждане“ се реализираха проекти, с които се е подобри учебната среда за нашите деца. Образованието е основен приоритет в управленската ни програма – осигуряването на качествено образование и добра среда, в съответствие със съвременните изисквания. Вече работим по нови проекти за подобряване на условията за спорт в учебните заведения и  реконструкция и обновяване на училищните дворове и спортните съоръжения в тях. Детските и учебните заведения в район „Възраждане“ са предпочитани от столичани, което е признание като за постигнатото и общата ни воля, така и за добрия мениджмънт. Благодаря за признанието и подкрепата, която получавам днес от вас“, каза Савина Савова, кандидат на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване