10/15/15 12:04
(http://pik.bg)

Съвсем изтрещя! Сидеров към ВСС: Цацаров да бъде отстранен от длъжност и разследван за документна измама

Съвсем изтрещя! Сидеров към ВСС: Цацаров да бъде отстранен от длъжност и разследван за документна измама

Волен Сидеров бе изслушан от ВСС в присъствието на министъра на правосъдието Христо Иванов и на главния прокурор Сотир Цацаров.

Лидерът на АТАКА бе категоричен, че няма да позволи втори път да се гаврят с него и че не може да му се иска сваляне на имунитета.

„Искането за сваляне на имунитета ми е базирано на съдебна експертиза - медицинско, издадено от Станислав Христов, който трябва да е в затвора отдавна, тъй като е търгувал с органи. Той е написал, че аз и Чуколов сме ударили полицай“, възмути се националистът, който вилня в центъра на София преди десетина дни.

Защо вие, г-н Цацаров, не се оттеглите от поста си, след като извършихте документна измама и прикрихте имотна сделка на вашата съпруга?“, продължи той, предизвиквайки искрено изумление сред присъстващите.

Сидеров заяви, че не вярва в безпристрастността на съдебната система и че на делото „Варна” в понеделник е извършено нарушение, тъй като без неговата защита и в неговото отсъствие е даден ход на делото за Летище Варна.

Междувременно пред сградата на ВСС се проведе протест, на който бяха издигнати плакати с надписи „Цацаров, свали имунитета“ и „Стига политически дела“.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване