10/15/15 10:46
(http://pik.bg)

Цветан Цветанов в с. Бояджик: Гласувайте с номер 18 за промяната и просперитета на община Тунджа

Цветан Цветанов в с. Бояджик: Гласувайте с номер 18 за промяната и просперитета на община Тунджа

„Без вас нямаше да имаме над 1 млн. избиратели, които подкрепят политиката на ГЕРБ. Днес заставаме с лицата си пред вас, защото всички вие виждате, че държавата върви към по-добро. Създадохме по-добра среда за живеене и за бизнеса да инвестира“. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на с. Бояджик в община Тунджа, Ямболско. Той заяви категоричната си подкрепа за д-р Панайот Диманов – кандидат на ГЕРБ за кмет на община „Тунджа“.

„Важно е да постшигнем успех и тук, защото имаме едно предизвикателство – новият финансов програмен период. Защото изпълнителната власт е сталбилна, когато е стабилна и местната власт и тя се управлява от компетентни хора“, допълни още Цветан Цветанов и призова да се гласува с номер 18 в бюлетината за просперитета на община Тунджа.

„Село Бояджик и община Тунджа заслужават много по-добро настояще и много по-добро бъдеще“, обръна се към присъстващите областният координатор на ГЕРБ-Ямбол Георги Славов.  Уверени сме, че ще постигнем успеха заедно, допълни още той.

Кандидатът за кмет на община Тунджа д-р Панайот Диманов призова за отговорно и разумно гласуване и подчерта, че само така тунджанци ще имат шанс да видят реална промяна в своите населени места – нещо, което не можаха да направят управляващите от БСП досега, вече повече от 20 години.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване