10/15/15 10:47
(http://pik.bg)

Четирима пияни водачи са заловени в Пиринско

Четирима пияни водачи са заловени в Пиринско

Четирима пияни водачи са заловени на територията на област Благоевград за последните 24 часа. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Вчера на улица "Баненска буна" в разложкото село Баня е спрян за проверка лек автомобил "Ауди". При проверката с техническо средство се оказало, че водачът му - 44-годишен мъж от селото, шофира с 1,29 промила алкохол в издишания въздух.

По същото време на улица "Цар Борис Трети" е заловен 52-годишен от село Краище, управлявал автомобила си "Фолксваген Голф" с концентрация на алкохол в кръвта от 1,67 промила.

Тази нощ полицаите от Гоце Делчев са били най-активни в залавянето на почерпени водачи. За период от 3 часа те заловили двама пияни зад волана. Първият от тях - 28-годишен мъж от село Корница е спрян за проверка около 1 часа на улица "Георги Раковски" в града. Проверката с дрегер показала, че той шофира лекия си автомобил "Фолксваген Голд" с 1,43 промила алкохол в кръвта.

В 3.40 часа на улица "Потока" е заловен още един водач с 1,43 промила. Той е 30-годишен и е от село Баничан. По случаите са образувани бързи производства.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване