10/15/15 09:35
(http://pik.bg)

Ясни са всички полуфиналисти на “Devin Masters”

 Ясни са всички полуфиналисти на “Devin Masters”

И в третия ден на турнира, в който участват най-добрите състезатели на България във всички възрастови групи при подрастващите – “Devin Masters”, зрителите станаха свидетели на отличен тенис и много вълнуващи мачове.

След техния край вече са ясни и всички играчи, които успяха да се класират за полуфиналите. При най-малките, тези до 12 години се получиха следните двойки: Пьотър Нестеров спечели първото място в група „А“ и в спор за място на финала ще се изправи срещу Светлин Керемедчиев. Другият полуфинал е между Максим Хорозов и Динко Динев. При момичетата Дария Радулова и Стела Пеева постигнаха по три победи и ще имат за съпернички съответно Денислава Глушкова и Катерина Димитрова. 14-годишни:

При юношите в тази възрастова група с отлични изяви до момента се отличиха Никола Тупаров и Диан Недев. И двамата загубиха само по един сет до момента и са фаворити в полуфиналните си мачове. Тупаров играе с Васил Димитров, докато Недев излиза срещу Веселин Киселков. При девойките Елена Тренчева показва страхотен характер и борбеност, след като в 2 от 3-те си мача успя да реализира обрати. На полуфиналите тя играе с Лилия Димова. Победителката от този двубой ще се изправи на финала срещу спечелилата срещата между Ралица Александрова и Беатрис Спасова. 16-годишни:

При юношите тук убедителен в представянето си до момента е Златан Палазов. С три категорични победи той достигна до полуфиналите, където го очаква мач с Йоан Георгиев. Станислав Митров също няма загуба до момента. Следващият му съперник е Мартин Илиев. Държавната шампионка на открито Сара Маздрашка се е устремила към нова турнирна победа през тази година. Тя излезе с лекота от своята група и сега се изправя срещу Михаела Кафтанова. Другият полуфинал е между Александрина Илиева и Ивайла Градинарова.

18-годишни: При юношите тук Калоян Вълчев и Мартин Димитров спечелиха убедително своите групи. Техни съперници в следващата фаза са съответно Росен Найденов и Георги Ганчев. При девойките Милка Генкова е може би най-категорична до момента от всички участници в “Devin Masters” 2015. Тя е загубила едва 2 гейма в трите си мача от групата. На полуфинал тя ще се изправи срещу Яна Горанова. Другата финалистка ще бъде определена измежду Цвети Йотова и Калина Попова. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване