10/16/15 14:39
(http://pik.bg)

Водачът на листата на „Глас Народен“ във Велико Търново подкрепи Даниел Панов

Водачът на листата на „Глас Народен“ във Велико Търново подкрепи Даниел Панов

Даниел Панов получи мажоритарна подкрепа от Дончо Бораджиев – водач на листата на ПП „Глас Народен“ за Велико Търново. „Този избор е личен и от уважение към интелигентността на избирателите, не бих си позволил да „търгувам“ с правото им на избор”, каза Бораджиев.

Според младия великотърновски адвокат, Панов се е справил успешно като кмет в първия си мандат. „Никой от последните градоначалници не е постигнал толкова за града, колкото Даниел Панов. Считам, че градът ще продължи да се развива под неговото ръководство и всякакви експерименти с жадни за власт кариеристи не са в интерес на града ни“, коментира водачът на листата на „Глас народен“ във Велико Търново Дончо Бораджиев.

„Общината е с най-напредналите електронни услуги, искаме развитието на тази платформа да продължи и тя да бъде изцяло завършена”, каза на пресконференция областният координатор на „Глас Народен” Илиян Дуков. Според него е важно да се работи в посока привличане на инвеститори от висок клас, чиято дейност да доведе до повишаване на жизнения стандарт в региона. От партията са реалисти и не издигат кандидат за кмет, защото не искат да бъдат обвинени за отклоняване на гласове, стана ясно още от пресконференцията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване