10/16/15 07:52
(http://pik.bg)

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев ще посети град Плевен

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев ще посети град Плевен

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев ще направи първа копка, която ще даде началото на изграждането на спортна площадка, обградена с имената на великите плевенски спортисти, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Събитието ще се проведе в парк „10 декември“ зад СОУ „Христо Смирненски“ град Плевен в 11.00 часа. От 12.00 часа д-р Андрей Ковачев ще участва в среща-дискусия на тема „Перспективи за европейско развитие пред Община Плевен в контекста на местните избори“.

На срещата ще присъстват кандидатът за кмет проф. д-р Димитър Стойков, народният представител от ГЕРБ Владислав Николов, Областното и Общинско ръководство на ПП ГЕРБ Плевен и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Плевен. По-късно програмата му продължава с участие в инициатива „Предизвикай кмета“, организирана от Младежи ГЕРБ Плевен. Заедно с кандидатът за кмет проф. д-р Димитър Стойков ще се срещнат с жители на град Плевен на предизборната шатра на ПП ГЕРБ, разположена на централен градски площад.

Програмата на г-н Ковачев ще приключи със среща с дейците на културата в град Плевен. Темата на дискусията ще бъде „Плевен – европейски център на културата“, в която участие ще вземе и председателя на Народното събрание г-жа Цецка Цачева. Срещата ще се проведе в зала „Гена Димитрова“ от 16.00 часа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване