10/16/15 11:55
(http://pik.bg)

Жителите на кърджалийския квартал „Байкал“ подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ Илия Илиев

Жителите на кърджалийския квартал „Байкал“ подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ Илия Илиев

Нова детска площадка поискаха от кандидата за кмет на Кърджали от ГЕРБ Илия Илиев майките от квартал „Байкал“. По думите им децата им играят на пътя, а дворът на затворената детска ясла пустее, тъне в бурени и се е превърнал в развъдник на змии.

„Детска градина „Максим Горки“ е в окаяно състояние. Улица „5 декември“ е разбита като след бомбардировки, хората сами засипват дупките с чакъл, а водопроводът не е подменян от 50 години. „Все възрастни хора сме, а линейка трудно си пробива път“, жалват се жителите, по чиито думи местната власт не е инвестирала нито лев в “Байкал“.

Илия Илиев гарантира видима промяна в квартала след 25 октомври. Добрите новини, които донесе на хората в „Байкал“ са, че по негово настояване са осигурени средства от фонд „Солидарност“ за ремонта на улица „Плачи мост“, а от понеделник стартира санирането на блок „Берое“ по Националната програма за енергийна ефективност. Илиев бе придружен от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Камелия Василева, Милена Янева и Ангелина Костова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване