10/16/15 15:17
(http://pik.bg)

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район”Изгрев” инж. Цветомир Жеков: Продължаваме ремонтирането и внедряването на мерки за енергийна ефективност в училищата и детските градини

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район”Изгрев” инж. Цветомир Жеков: Продължаваме ремонтирането и внедряването на мерки за енергийна ефективност в училищата и детските градини

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район ”Изгрев” инж. Цветомир Жеков кандидатът на ГЕРБ за общински съветник Николай Стойнев и народния представител от ГЕРБ Александър Ненков се срещнаха с колектива на 15 ДКЦ, Директори на детски градини, училища, председателите на народните читалища и представители на Синдиката на българските учители.

Представиха отчет за дейността си за изминалия мандат на управление за периода 2011г.-2015г. и новата програма за развитие на града и район „Изгрев“. „Продължаваме ремонтирането и внедряването на мерки за енергийна ефективност в училищата и детските градини. На мястото на бившето жп трасе от гара „Пионер“ до 4 км ще бъде изграден парк, велоалея и паркоместа.

Ще бъдат осигурени зони за отдих, спорт и развлечения. Предвижда се и изграждане на църква в градинката при КАТ”, каза инж. Цеков Николай Стойнев, кандидат на ГЕРБ за общински съветник призова гражданите да гласуват на 25 октомври 2015 г. както за кмет на София, така и за кметове на райони и общински съветници. „За да продължим да променяме София със същото темпо на работа е необходимо да имаме стабилно мнозинство в столичния общински съвет. Това е гаранцията, че проектите на града няма да блокират”, заяви Стойнев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване