10/16/15 04:00
(http://radiomilena.com/)

Стрелба на българо-турската граница, има загинал мигрант

Нелегален мигрант бе застрелян от гранични полицаи при инцидент на българо-турската граница. Главният секретар на МВР Георги Костов съобщи, че вероятната причина за инцидента е рикошет на изстрелян куршум, предаде bTV . Инцидентът е станал в района на град Средец. По последни данни, 50 бежанци от Афганистан са пресекли българо-турската граница, но са били засечени от граничен патрул – двама гранични полицаи и командирован служител от вътрешността на страната.

При опит на полицаите да спрат бежанците, те са оказали неподчинение. Тогава единият от полицаите е произвел във въздуха предупредителни изстрели със служебното си оръжие. Единият от куршумите е рикоширал и е уцелили афганистанец в тила, който впоследствие е починал от раната.
Във връзка с този инцидент край Средец, днес 16.10.т.г. в 08.00 ч. в РДГП – Елхово главният секретар на МВР – главен комисар Георги Костов ще даде брифинг.

Публикувана на 10/16/15 04:00 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/CvYhvIb1GhY/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване