10/16/15 07:57
(http://www.klassa.bg/)

Тодор Славков: София е най-грозната европейска столица

 „Не съм бил в Тирана, но смятам, че София е най-грозната европейска столица”, заяви в сутрешния блок на БНТ представителят на партия „Напред, България!” Тодор Славков, чиито кандидат-кмет за София е Страхил Ангелова.
Той беше категоричен, че е нелепо „на едни и същи места да се правят едни и същи ремонти”, имайки предвид „Цариградско шосе”, което според него се ремонтира „десетки години”.

Славков се възмути, че също от много години София няма градоустройствен план и „всеки си строи, каквото си иска и където си иска”.
Той не определи идеологическата насоченост на партията си „Напред, България!”, обяснявайки, че в ситуация, в която „дясната „Атака” се държи като лява партия, а лявата БСП води дясна политика”, подобни ориентации са безсмислени.

Славков определи Страхил Ангелов като политик с голям опит, чиито възгледи се припокриват с неговите и заяви, че целта на политическата му сила е да вкара поне 1 съветник в столичната община, за да влияе на политиката й.

По повод на бежанската криза Славко заяви, че „тази каша са я забъркали американците и те да я оправят”. Колкото до България, според него „ние нямаме външна политика, а ще мислим за решаване на бежанската криза”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване