10/16/15 23:58
(http://pik.bg)

Хилари Клинтън уплашила Борисов с прическата си (видео)

Хилари Клинтън уплашила Борисов с прическата си (видео)

Премиерът Бойко Борисов се изплашил от прическата на бившия държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън по време на посещението ѝ в София през 2012 година. Това разказва самата тя във видеоклип, публикуван в официалния сайт на кандидатпрезидентската ѝ кампания. Съпругата на Бил Клинтън прави грешка, като нарича Борисов “бивш премиер” на България.

Във видеото бившият държавен секретар отговаря на въпрос за интересна случка със световен лидер. “Има много случки, но една ми идва наум веднага и тя е с бившия премиер на България Бойко Борисов - разказва пред камерата някогашната първа дама на САЩ. Тя си спомня как влязла в залата, а до масата за преговори Борисов просто се взирал в нея.

“Беше малко смущаващо. Накрая попитах: Нещо не е наред ли? Той отговори: “Не, но ми казаха, че когато косата ви е опъната назад, значи сте в лошо настроение. А аз отвърнах: “Не, днес просто е лош ден за косите”, разказва Хилари и избухва в смях.

В книгата си “Трудни решения”, излязла през 2014 г., Хилари Клинтън описва същата случка, която очевидно ѝ е направила много силно впечатление. При посрещането ѝ в София през февруари 2012 г. Борисов ненадейно казал: “Г-жо държавен секретар, много се разтревожих, когато видях тв кадрите, в които слизате от самолета. Шефът на кабинета ми ме осведоми, че когато косата ви е изпъната назад, сте в лошо настроение. Косата ми наистина беше прибрана назад в този момент. Погледнах оплешивяващия премиер, усмихнах се и му казах: “Просто ми отнема малко повече време да си оправя косата, отколкото на вас.” Двамата се разсмели и провели продуктивна среща.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване