10/17/15 20:19
(http://pik.bg)

Днес празнува село Бузовград

Днес празнува село Бузовград

Казанлъшкото село Бузовград отбелязва своя празник днес, 17- ти октомври. В центъра на селото се събраха стотици бузовградчани и гости на селото, за да се повеселят заедно и да споделят общия си празник.

Специални гости на събора в Бузовград бяха заместник- кметът на Община Казанлък Лилия Цонкова, Николай Златанов, Борис Кърчев и Йоана Комитова, съобщиха от община Казанлък. 
„Бузовград е историческо място, в последните години то се превърна в туристически желана дестинация и вие трябва да бъдете горди с това”, така се обърна към празнуващите в казанлъшкото село Лилия Цонкова. Тя им пожела здраве и все така да просперира селото им, каквато тенденция има през последните осем години.

Михаил Янушев се обърна към своите съселяни с пожелания за здраве и повече радост в дните им- нещо, за което той обеща да се погрижи и занапред, ако за пореден път му засвидетелстват своето доверие. 
Богата културна програма бе организирало кметство Бузовград. Дълги български хора се извиха пред читалището, в който участие взеха малки и големи. За доброто и празнично настроение на бузовградчани се погрижи оркестър, а краят на вечерта постави пищна и зрелищна заря.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване