10/17/15 21:50
(http://pik.bg)

Кръв на пловдивския стадион! Ампутират ръката на ранения фен от агитката на Локо! Масов бой между полицаи и фенове!

Кръв на пловдивския стадион! Ампутират ръката на ранения фен от агитката на Локо! Масов бой между полицаи и фенове!

Може да се наложи ампутация на ръката на фена, който взриви бомбичка на Лаута преди дербито Лакомотив- Ботев. Пиратката е разкъсала костите и сухожилията на момчето и има голяма вероятност лекарите да не успеят да я възстановят.

Пострадалото момче е на 15 години, твърдят хора от агитката на Локомотив.

Ситуацията на стадиона продължава да е изключително тежка. Фенове на Ботев нападат полицаите, които охраняват срещата, а големи тълпи се опитват да напуснат Лаута. На всички входове има полиция и жандармерия. Причината за меллето е решението да не се допускат на стадиона фенове без билети. Това нажежи и без това напрегната преди мача обстановка и стана причина за директни сблъсъци между запалянковците и полицията.

Наложило се е полицията да употреби физическа сила и палки, тъй като феновете са мятали камъни по тях и са ги удряли с метални пръти, предаде Трафикнюз.

Резултатът е 2:1 за Локомотив Пловдив, след като Йордан Христов отбеляза гол за Ботев. До края на срещата остават още 25 минути.

Подходите към изходите на стадиона са отцепени от полицията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване