10/17/15 10:08
(http://www.klassa.bg/)

Куненски уреди готвят вместо вас

 Кухните на бъдещето не се нуждаят от робот за да се считат за супер хай-тек. Тези дни, все повече джаджи за готвене и свързани уреди са на една ръка разстояние, предоствяйки ниу добството да готвим от нашите смартфони.


И няма ограничения на вида на технологиите използвани в нашите кухни. Според едно скорошно проучване, пазара на интелигентни кухненски уреди се очаква да достигне $ 37.20 милиарда до 2020 г., което означава, че говорещи хладилници и летящи фруктиери са нашето бъдеще.

Ето някои интересни уреда които биха ви помогнали при готвене:

 

 

 

 

 

T-fal Optigrill

 

Optigrill е съвсем прост уред за готвачи от всиакакъв клас. С вграден сензор за температурата и визуален индикатор за готвене, гарантира че месото се пече до желаното ниво на изпичане. В допълнение към месото, можете да готвите зеленчуци, сандвичи и всичко друго, което искате да хвърлите на скарата. Това е универсален уред, който е перфектен за малки пространства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hiku

Ако някога сте се връщали от магазина и сте разбирали, че сте забравили точно това за което сте отишли до там, hiku е точно за вас. Това е асистент за личния ви списък за хранителни стоки, hiku се закача чрез магнит към вашия хладилник и е в готовност да запише всичко което слагате в хладилника. Просто сканирайте баркода с джаджата или просто му говорете и всичко автоматично ще се запише в апликациата на hiku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Triby

 

В повечето домакинства, кухнята е сърцето на дома, и е идеално място за Triby, всичко-в-едно система за съобщения, дисплей, радио и говорител-микрофон. Можете да стриймвате музика, да приемате разговори и дори да получавате драскулки от близки. Удобния му дизайн позволява да го залепите на хладилника, епицентърът на цялата къща.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anova Precision Cooker

 

За любители готвачи, които искат да се държат като професионалисти е това Wi-Fi свързано приспособление. Anova Precision Cooker може да се постави във всеки съд и и ви съобщава, че каквото и да готвите е в правилната температура за точното време. Всичко може да се контролира и наблюдава чрез апликациа.

 

 

 

 

HI-MACS Tech Top

 

Безпорядъкът по плотовете е често срещано явление в кухнята, но плот който зарежда телефона ви всичко останало поне елиминира кабелите. Този плот дава възможност за безжично зареждане, тази нова концепция най-вероятно ще бъде стандарт за кухните в бъдеще. Просто поставете устройството на плота и го заредете.

 

Aether Cone

 

Всяка кухня има нужда от музика и Aether Cone е точно това, когато става въпрос за функционалност и красив дизайн. Минималистичното устройство има само няколко бутона и разчита най-вече на технологията за разпознаване на гласа, което ви позволява да му казвате коя песен искате да чуете. Устройството разчита на радио библиотека с повече от 30 милиона песни, както и интернет радиостанции, което ви дава неограничена музикална библиотека за всяко хранене.

 

 

 

Foodini 3D

 

Не можете да намерите нещо за ядене? Вие винаги може да отпечатате 3D закуска. Foodini 3D принтер е много хай-тек начин за създаване и проектиране на своя собствена храна. Използвайки истинска храна, която вие поставяте в капсулата на принтера, уредът ще отпечата бисквити, макарони, сладки и дори бургери. Ще отпечатате ли следващото хранене?

 

 

 

 

 

June фурна

June твърди, че е "най-интелигентната фурна" в света и предлага функции, които могат да направят това твърдение вярно. От откриване типа на храната, препоръчителното време за готвенето и, довъзможността да гледате вашата храна как се готви чрез апликация и вградената вътре впечката камера, този малък всичко-в-едно уред има за цел да засрамите сегашната ви фурна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване