10/18/15 10:09
(http://www.klassa.bg/)

Куфар зарежда телефона

 Повечето от нас не можем да си представим да пътуваме без нашите интелигентни устройства и се страхуваме, как ще премине пътуването ако падне батерията на нашия музикален плейър или таблет. G-RO е умен куфар, който има за цел да отговори на тези опасения и премахване много други, той е "интелигентен куфар без багаж."

 

 

 

 

 

G-RO има за цел да се справи с проблеми като издържливост, достъпност, външен и вътрешен обем, тегло и прави всичко това доста добре, използвайки иновативни дизайн и инженерство. Той разполага с безосови колела с голям диаметър, които ви позволяват да преминавате през трудни тереникато калдъръм, сняг, заледени тротоари и улични бордюри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дърпането му е лесно и безпроблемно, поради идеалното разпределение на масите на G-RO и поставянето на оста на въртене на колелата по-близо до центъра на тежестта на куфара. Багажното пространство е увеличено със системата с две отделения осигуряваща бърз достъп до опаковани предмети, като същевременно запазва дрехите ви сгънати.

 

 

 

Той се предлага и с допълнителен електронен модул, който има батерия с 23,000mAh, достатъчно силна, за да зареди мобилно устройство 10 пъти, има също вграден детектор за близост и система за проследяване на местоположението му. G-RO има два USB порта и универсален изход позволяващи зареждането на три устройства едновременно. За да се запази чантата и съдържанието и от повреди по време на употреба или неправилната употреба от летищния персонал, колелата на G-RO, който са изработени от много здрав космически балистичен полимер, подсилват стените му.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване