10/18/15 10:07
(http://www.klassa.bg/)

Спете спокйно с DreamMe

 Повечето от нас са виновни за среднощното синьо сияние. Ние проверяваме нашите телефони, таблети и компютри, докато лежи в леглото си. Синята светлина ни държи будни докато проверим на последните футболни резултати и новините. Но, според Harvard Health, всичката тази експозиция на синя светлина потиска секрецията на серотонин, хормонът, който ни помага да заспим. DreamMe ви помага получите добър нощен сън, без да изпуснете нещо онлайн.

 

 

 

 

 

С помощта на специална леща и приложение с DreamMe можете да прожектирате почти всичко върху тавана си, облекчавайки очите ви от ненужния стрес на синята светлина. Проектиран от жена, която на позволявала на съпруга си да спи като постоянно проверявала телефона си, DreamMe има проекция по-слаба от светлината излъчвана от смартфон.

 

 

 

Технологията на DreamMe не е много. Без кабел или електроника, DreamMe използва настройките на дисплея на вашия смартфон и специалния си обектив, за да прожектира върху тавана ви. Асферичната леща, разработена от реномирана оптчна компания в Германия, е лека и компактна. С приложението, достъпно за IOS и Android, можете да изберете да видите часа и датата, да настоите аларма, да видите различните часови зони, прогнозата за времето, да получавате последните туитове и дори да броите овце.

 

 

Дизайна на DreamMe е резултат от мнижество прототипи, това е един малък, но надежден продукт, който седи добре на всяка нощно шкафче. Корпусът формира не само елегантна форма, но също така да се върти и ви позволява да настроите фокуса, в зависимост от височината на тавана ви и предпазва специалната леща. Може да изберете черен или бял цвят на устройството, също можете да изберете и цвета на пръстена за корекции. В комплекта са включени вмека кърпа за почистване и плюшен калъф за пътуване.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване