10/19/15 14:13
(http://pik.bg)

В Сливен асфалтират предизборно върху кал (снимки)

В Сливен асфалтират предизборно върху кал (снимки)

Некачествено асфалтиране вбесява сливналии седмица преди вота в града на Сините камъни. Потребители на популярните сливенски групи в интернет негодуват остро срещу поредния предизборен трик на кандидата на БСП Кольо Милев.

След като четири години в общината не се реализираха значими инфраструктурни проекти, в последните дни Милев поръча ударно асфалтиране на улици в кв. „Речица“, Ново село и Злати войвода. Тъй като атмосферните условия не са подходящи, полагането на новата настилка на практика става върху кал. Жители на общината вече се питат колко струва това и още колко пъти ще трябва да се прави „ремонт на ремонта“.

Поредицата от грандиозни гафове в кампанията Милев е довела до рязък спад на резултатите му според последните социологически данни. Затова кметът от БСП е впрегнал екипа си за кризисен PR и прави бързи акции, с които да спаси стремглаво потъващия си рейтинг.

След като не направи нищо за транспортната инфраструктура и поредиците катастрофи, екипът на Милев организира курсове за безопасно шофиране. Сливналии коментират, че това едва ли ще предотврати инцидентите в следствие на некачественото асфалтиране и липсата на легнали полицаи. В града на Стоте войводи за последния кметски мандат на практика се правят по 2.75 повдигнати пешеходни пътеки годишно, изчисляват потребители на социалните мрежи.

Ходът на Милев буквално вбесява жителите на града, тъй като идва и след разкритията на „ПИК“, че служебната кола на кмета е снимана по време на журналистическо разследване да се движи с превишена скорост. След проверка се оказа, че автомобилът на Милев е каран около месец без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

В града следят с интерес и дали утре Милев ще яхне предизборно откриването на водния цикъл в града. Макар да е осъществен с подкрепата на общинските съветници от ГЕРБ, досегашният кмет е пожелал лично той да пререже лентата на обекта, а не Румен Андонов, който управлява града в момента. По закон Милев вече е в отпуска и на практика не е кмет на града. „Ползването на Общината за предизборна кампания прави изключително неприятно впечатление. Ще следим внимателно какво ще направи бившият кмет и вероятно ще сезираме компетентните органи“, споделят от лагера на една от коалициите, които участват в надпреварата в Сливен.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване