10/19/15 21:12
(http://www.klassa.bg/)

Елктрически скутер достъпен за всеки

 Знаете ли, че е китайска компания от април и е отчасти собственост на Xiaomi, изгряваща звезда сред китайските производители на смартфони.

По-точно, Xiaomi е основен акционер на Ninebot, китайската компания, която през април 2015 придоби Segway, компанията е синоним на своите двуколесни, самобалансиращи се електрически превозни средства. В понеделник Ninebot представи Ninebot мини, самобалансиращ се скутери и първия продукт на компанията след придобиването на Segway през април.

Ninebot мини се различава съществено от моделите на Segway - вместо дръжка има висока до коляното кормилна пръчка. Според компанията, това отнема само "няколко минути", за да свикнете да го използвате.

 

Електрическата задвижвания скутер може да измине 22 км с едно зареждане и с 16 км/ч максимална скорост. Той издържа товар до 85 кг което е определено ще е пречка за мнозина, теглото му е 12,8 кг и може да проедолява наклони до 15 градуса.

Ninebot мини има смартфон приложение, което ви позволява да защитите своя скутер, като активира аларма ако никой понечи да го мести. В прессъобщение на Ninebot се казва, че апликацията също ви позволява да контролирате движението на скутера, но няма повече подробности за това.

Най-важното при Ninebot мини е цената. Която ще е на половината на тази на моделите на Segway.

 

Xiaomi също стартира нов продукт под собствената си марка, Mi TV 3 Android телевизор. Това е 60-инчов 4K смарт телевизор с алуминиева рамка, който е изключително тънък 36.7 мм в най-дебелата си точка и 11.6 мм в най-тънката. Той има прилични характеристики: четириядрен 1.4GHz Cortex A-17 процесор, осем ядрена Mali-T760 видео карта, 2GB оперативна памет и 8 GB за съхранение.

 

Най-важният аспект на Mi TV 3 е неговият модулен дизайн. Той се състои от две части, екран и Mi TV рамка, правоъгълна тънка лента, която съдържа по-голямата част от мозъка на устройството. Ако имате стар телевизор или екран, който искате да обновите, можете да закупите само Mi TV рамка и ще получите всички функции на телевизора Mi 3 на много по-ниска цена.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване