10/19/15 21:50
(http://www.klassa.bg/)

Играчки от 21 век

 Децата от 21-ви век са по-умни, отколкото ние когато бяхме на тази възраст. Съвсем естествено, това означава, че техният избор на игри и играчки ще бъде различен от този с който сме играли, когато бяхме млади. Сега е времето, когато технологията е част от живота ни и прави всеки един аспект от него по свързан и научно-фантастичен. Ако имате малко чудо у дома, вие знаете, кое той или тя харесва най-много.

 

 

 

 

Crossbeams Introductory Assortment - конструктор

Crossbeams е модерна система за изграждане за конструктори. Връзките и издържат на 10 кг. натиск. Частите се свързват в 8 насоки, увеличавайки творчеството и свеждайки до минимум вида на частите. 10 ъглови и дъгови греди следват линиите на реални обекти, повишавайки точността. Можете да изтеглите безплатен софтуер за моделиране, виртуално да строите и споделяте дизайни с общността. Crossbeams Introductory Assortment е с оптимален подбор на 354 части, за да се изградат повече от 20 добре изглеждащи модели. Построете пътнически самолет с 70 см. размах на крилете или еднометров висящ мост. Ще са ви нужни малко повече от 40 часа, за да построите всички модели от асортимента. Как е, че за масивна стойност играта? След като сте усвоили въвеждащия комлект, можете да опитате комлекти за средно или напреднало ниво.

 

 

 

 

Vortex - робот играчка

Това е умен и отзивчив робот, който е невероятно забавен и креативен. Vortex е революционен продукт за деца. Vortex приложенията позволяват на децата да играят различни игри, да научат за роботиката и дори да създадат свои собствени игри. Вземете Vortex и го свържете към смартфони (IOS и Android) чрез Bluetooth, и той е готов да ви забавлява. Вградените компютър и датчици позволяват на Vortex да се движи, като можета да го управлявате чрез натискане на екрана и взаимодействайки с различни команди и игрови обекти. Vortex разполага с четири предварително инсталирани игри: Bumping Fight; Virtual Golf, Шофиране и Robot Soccer, всички проектирани да бъдат забавни.

 

 

 

Spherovelo - колело

Вашите малки деца може да се разхождат приятно карайки Spherovelo от Early Rider. Това е специално балансно колело, което е предназначено за деца на възраст между 10 и 24 месеца. Колелото използва две сфери вместо колела, което позволва на вашето дете да развива моторно балансните си умения, докато те се вози. Сферите могат да имат и помощни колела, ако е необходимо. Това е сигурен и безопасен начин за вашите деца да карат колело у дома през първите години на своя растеж и да развият специфични двигателни умения по този начин. Дизайнът на велосипеда е уникален и насочен към децата. Оставете ги да проучват уменията си в най-ранния етап от живота им.

 

 

 

Blast Off - палатка

Следващия път, когато вашите деца си правят къмпинг в задния двор, Blast Off Tent от FieldCandy може да бъде палатката за тях. Това е палатка с красив вдъхновен от космоса дизайн, пространство десет тона, които ще накара въображението на малките астронавтите да полети. Комплекта включва чанта със същия дизайн, стълбове и колчета необходими за използване на открито също. Тя е направена да бъде устойчива на UV лъчи и не избледнява, огнеупорна и има 100% водоустойчиво платно, така че децата ви да останат в безопасност от дъжд или слънце, докато лагеруват на открито. Дизайнът е това, което я прави уникална и различна. Вашите деца могат играят в тази палатка, дори когато са вътре. Тя им дава възможност да преживеят разходка с космически кораб у дома!

 

 

 

 

 

Robosapien X - робот

Да смятате Robosapien X робот за просто още един робот за игра би било подценяване. Този робот е основана на науката за прилагане на биоморфична роботиката и притежава добро отношение и интелигентност. Той е висок 36 см. проектиран е от учен на НАСА и включва набор от интерактивни датчици. Това, което получавате е робот, който работи супер бързо и е напълно функционален. Роботът е Android и IOS съвместим което го прави дистанционно управляем.

 


 

 

 

 

 

Puzzlehead – пъзел

Изработен от гипсофазер, Puzzlehead е забавна главоблъсканица и конструктор за децата ви. Това е уникална пъзел игра, дори може ще искате да играете, за да се чувствате освободени от стреса. Играта се състои от плочки от дървесни влакна със специфични геометрични форми, които символизират смешни лица. Всичко, което трябва да направите е да намерите подходящото лице и да го поставите върху съответната област на борда. Колкото по-бързо приключите пъзел, толкова по-големи се шансовете ви за спечелване на играта. Перфектен подарък за вашите деца и цялото семейство!


 


 

 

Kidizoom – камера за деца

Дайте на децата си възможност да изпробват своите фотографски умения с Kidizoom Action Cam заа децата от VTech. Това е може би първата видеокамера, създадена за деца, която има две включени стойки, така че те са могат да я прикрепя към велосипед, скейтборд и др. Тя има и водоустойчив корпус с помощта на който вашите деца ще имат възможност да заснемат видео и снимки под водата. Камерата разполага с 1.4-инчов цветен LCD екран и може да снима стоп-моушън видеоклипове и времеви фотографии освен стандартните. Оставете ги да изследват своята креативност зад обектива.
 


 

 

 

 

Balloon Lamp - лампа

Добавете настроение в стаята си. Лампата балон е представяне на нова форма на светлина, която може да освети не само стаята ви, но също и подканва към игри. Тя осигурява пряка и непрака светлина, което спомага на лампата да освети стаята по красив начин. За да добавите завършеност към цялостния дизайн, всяка лампа е снабдена с червена връв. Така че всеки, който влиза в стаята ви ще се чувстват въодушевен виждайки балони наоколо. Това определено е една интересна форма на вътрешно осветление за вашата или детска стая.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване