10/19/15 08:36
(http://pik.bg)

Клошар лъсна на предизборен плакат и взриви социалните мрежи

Клошар лъсна на предизборен плакат и взриви социалните мрежи

Най-известният клошар в Дупница Мартин Иванов цъфна на предизборен плакат в интернет и взриви Фейсбук. Над плаката е написано "Това е моят фаворит". Фамилията на Мартин пък е сменена от Иванов на Бронзов, вероятно е търсена асоциация с това, че често е виждан да диша бронз, съобщава struma.bg.

Мартин Иванов е известен в Дупница с любовта си към музиката. Той получава пенсия по болест, на всяка пенсия първо си купува касетофон, слага го на рамо и го пуска на макс да „гърми” с ориенталски ритми.

Преди време полицаи му иззеха газов пистолет. Пред тях Мартин заявил, че е купил оръжието, за да брани от останалите клошари, след като беше намушкан с нож в областта на сърцето, но оцеля.

Към разпространения в интернет плакат е добавена и друга снимка на Мартин, целяща да покаже как прави предизборната си кампания. Любопитното е кой е авторът, забъркал клошаря в предизборна битка.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване