10/19/15 08:29
(http://pik.bg)

Нова жертва на изнасилвача Георги Симов!

Нова жертва на изнасилвача Георги Симов!

Изродът Георги Симов, който бе задържан през 2014 г. по обвинение в две изнасилвания - в Ямбол и в София, отново вилнее. Притеснителен сигнал, че наследникът на легендарния насилник Жоро Павето отново си е позволил сексуално посегателство, твърди ежедневник.

След като полежа в ареста миналата година, Симов бе пуснат под домашен арест, а след присъда по едно от делата му сега се намира в затворническо общежитие, но често излиза в отпуск.

При едно от напусканията на зандана с лек режим в началото на септември Симов е посегнал отново на млада девойка, този път в полите на Витоша - в столичния квартал Драгалевци. Изнасилвачът и момичето са се познавали отпреди, той често й звънял и успял да я прикотка да се разходят сред природата. Изведнъж обаче станал агресивен и започнал да я натиска за секс, разкриват близки на девойката, която обаче засега не желае да излиза от анонимност. Дърпането на момичето само настървило изверга още повече. До сексуален акт все пак не се е стигнало, но момичето е било удряно и с него е блудствано, поясняват източниците ни.

Още преди година писа, майката на Симов - лекарка в бургаска болница по специалност гастроентерология, бе една от основните защитнички на нападателя. При един от старите му случаи именно тя му бе извадила медицинско, благодарение на което синът й да не лежи в ареста. Майката се кълнеше, че момчето й се е поправило и е обещало никога повече да не посяга на жена. Междувременно наши източници разкриха, че д-р Нели Атанасова се е преместила в друго лечебно заведение, след като Симов бе пуснат под домашен арест. Тя твърдеше, че най-искрено и човешки съчувства на момичетата, станали жертва на сина й. Още тогава тя намекваше, че познава част от тях. Твърди се упорито и че последната девойка, озовала се в гнусните лапи на изнасилвача, е била позната на майка му.

Първото обвинение на Симов е от 2012 г., когато е задържан в Ямбол след брутално изнасилване на млада жена в Сливен, която едва не пребил до смърт. Следва ново през 2013 г., когато той напада непълнолетно момиче и отново го оставя със зверски охлузвания и синини по цялото тяло. И тогава той отървава затвора. По-сериозният му престой зад решетките е в Националната следствена служба година по-късно, когато е задържан за поредното нападение, този път в столицата.

Както и при настоящия сигнал срещу него, не се стига до сексуален акт, а само до побой, като само късметът на жената й е помогнал. Тя е освидетелствана от Съдебна медицина с множество травми, без да броим психическите. Още през 2014 г., докато се водеше разследването за този случай, стана ясно, че за да отърве пандиза, престъпникът лъже полицаите, че е депутатски син, въпреки че баща му отдавна е починал. Не е ясно дали на нереза ще му размине, защото последната жертва е подала жалба в полицията. Симов има 5-годишен срок, в който при извършване на ново престъпление го грози поне десетилетие затвор.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване