10/20/15 11:13
(http://pik.bg)

Георги Бабата: Намушках Галина, защото я ревнувах

Георги Бабата: Намушках Галина, защото я ревнувах

„Намушках Галина от ревност. Признавам се за виновен”, това каза в Бургаския окръжен съд Георги Андонов-Бабата. Срещу него днес започна делото за нападението с нож срещу 27-годишната Галина Георгиева в парка в бургаския ж.к. Славейков. Бабата едва не уби младата жена като я направи на решето.

Бабата поиска съкратено производство, което означава, че делото ще продължи без разпит на свидетели, а присъдата му ще бъде намалена с 1/3. Обвинението е от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без право на замяна.

Галина влезе в съда изключително разстроена. Тя дори не предяви претенции, заяви, че изобщо не иска да вижда Бабата. Младата жена твърди, че не е имала никакви отношения с него.

Галина дойде в съда с бившия си съпруг Ивелин, с когото са в приятелски взаимоотношения в момента. Той настоя да влезе в залата за подкрепа, за да не припадне Галина.

Ивелин каза, че в деня на покушението срещу нея той е отишъл на разпити и напълно съдействал на полицията, представа е нямал, че може да бъде обвинен за нападението.

Галина дойде в съда разстроена и заяви, че не иска никога повече да вижда Бабата, пише "Флагман".

Припомняме, че Бабата бе задържан на следващия ден в Сливен, няколко часа сред изтичането на двудневния му отпуск. Затова и прокуратурата му е повдигнала второ обвинение - за бягство от затвора.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване