10/20/15 13:52
(http://pik.bg)

Георги Първанов изрази подкрепата си за настоящия кмет на община Медковец

Георги Първанов изрази подкрепата си за настоящия кмет на община Медковец

Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ изрази подкрепата си за кандидата за кмет на община Медковец – инж. Венцислав Евгениев Куткудейски, издигнат от местната коалиция „ БСП – АБВ – Медковец”. Венцислав Евгениев е кмет от 1991 г. и това е неговото седмо участие в надпреварата за кметския стол.

След като поднесе венец пред Паметника на загиналите във войните медковчани, лидерът на ПП АБВ участва в предизборната среща.

Пред препълнената зала Георги Първанов заяви категоричната си подкрепа за Венцислав Евгениев, като изрази задоволство от създаването на местната коалиция между двете леви партии /БСП и АБВ/. Той даде това като добър пример за сътрудничество между политически сили, които въпреки различията си по много въпроси, могат да гледат в една посока, когато става дума за решаване на важни човешки и обществени проблеми.

Такова единомислие БСП и ПП АБВ демонстрират и по отношение на подкрепата си за Венцислав Евгениев. По думите на Георги Първанов, трябва да има повече такива хора, които да олицетворяват готовността да работят в името на другите.

Лидерът на ПП АБВ призова присъстващите да не пропиляват следващите години, а да се отнесат отговорно към предстоящия избор и да дадат шанс на най-достойния кандидат да продължи своята работа, защото предстои решаването на още много проблеми, а това може да направи само най-добрият.

„Сигурен съм, че ще направите верния избор и Венцислав Евгениев отново ще бъде кмет на община Медковец, в която, при добро желание и с още труд, могат да се случат още много хубави неща”, заяви Георги Първанов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване