10/20/15 13:45
(http://pik.bg)

Д-р Георги Кенов от БДЦ : В Сунгурларе детските градини ще са безплатни

Д-р Георги Кенов от БДЦ : В Сунгурларе детските градини ще са безплатни

"Финасовото състояние на община Сунгурларе дава възможност детските градини да станат безплатни" – каза кандидатът за кмет на общината от партия Български демократичен център д-р Георги Кенов пред жителите на града.

Това ще е първото нещо, което ще направи Кенов, ако хората от Сунгурларе му гласуват доверие за трети мандат. След инвестиции за над 40 милиона лева, изграден воден цикъл, ремонтирани и модерни градини и училища и добра инфраструктура, общината ще  отдели повече средства за социалната си политика и за директната грижа за хората при следващ мандат на Кенов. Изграждане на детска кухня, разкриване на дневен център за хора с увреждания, са само част от нещата, които ще се случат в Сунгурларе. Хората в общината ще могат да живеят по-спокойно и сигурно, след като бъде създадена и общинската полиция, която е приоритет в програмата на Кенов за следващия мандат. Най-амбициозното начинание на кандидата на БДЦ ще бъде създаването на „Фонд инвитро” от бюджета на общината. Основната  цел при следващия мандат на д-р Кенов, ще е именно, не само да задържи младите хора в Сунгурларе, но и да създаде условия, които да привлекат нови хора, които искат да живеят нормално и достойно.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване