10/20/15 21:19
(http://pik.bg)

Дядо Николай анатемоса обожателката си по време на литургия

Дядо Николай анатемоса обожателката си по време на литургия

"Лишавам я, с властта, която Бог ми е дал, от Свето причастие и постановявам - никой в Пловдивска епархия да не дръзва да я причести, докато не се разкае за сквернословията и безсрамието си. Вън от храма". Това извика от амвона на църквата "Св. Иван Рилски" пловдивският митрополит Николай, докато отслужваше празнична литургия в деня за почит на Свети Иван Рилски Чудотворец, съобщава „Труд”.

Гневът му се стоварил срещу божията рабиня Румяна Демирева, която преди доста време се прочу с мерака си да се омъжи за него и да го дари със син. Дядо Николай я призова незабавно да напусне, за да не смущава молитвата на свещенослужителите със скверното си присъствие.

Влюбената жена не се трогна от грубостта на обекта на любовта си, дори пожела да се изкаже, но с това ядоса високопреосвещентството още повече. Той обясни, че й налага духовна епитемия за вразумление, за опомняне и за спасение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване