10/20/15 09:17
(http://pik.bg)

Екшън в Благоевград! Паркирана кола се самозапали, тръгна сама и блъсна друга

Екшън в Благоевград! Паркирана кола се самозапали, тръгна сама и блъсна друга

Двигателният отсек на паркиран в Благоевград опел "Астра" пламна, стартерът се задейства, автомобилът тръгна сам и се блъсна във фолксваген "Поло", предаде БГНЕС. Куриозният инцидент стана към 7.35 часа на паркинга пред поликлиниката. Към 7.20 часа Николай Д. от Благоевград паркира опела си на паркинга пред поликлиниката и частната болница, след което се качва до кабинета на личния си лекар.

15-минути по-късно двигателният отсек на астрата започна да пуши, вероятно поради късо съединение. Само минута след това стартерът започна да върти и понеже опелът бе паркиран на първа скорост, тръгна напред без шофьор в купето. Прекоси уличката - изход на паркинга и се заби във вратата на паркирания странично насреща му фолксваген „Поло”. След лекия сблъсък двигателят започна да гори по-силно. Намиращи се наблизо хора опитаха да гасят с пожарогасител, но той се оказа празен. След това гасенето на горящия автомобил предприе с пожарогасител притичалият охранител на частната болница. След минути пристигнаха и пожарникарите, чиято база е на 100 метра от инцидента.

След счупване на малкото странично стъкло автомобилът бе освободен от скорост и изтикан назад-там откъдето тръгна сам. Почти 5 минути огнеборците не успяха да изкъртят предния капак на продължаващия да гори опел, чийто собственик пристигна. Автомобилът бе загасен, полицаите започнаха да издирват собственика на ударения паркиран фолксваген, за да оформят протокола за нелепия инцидент, станал поради късо съединение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване