10/20/15 11:52
(http://www.cross-bg.net/)

„Информационно обслужване” успешно приключи изпълнението на проект „Разработване и внедряване на електронен регистър към дирекция „Българско гражданство”

/КРОСС/ На 16.10.2015 г. „Информационно обслужване" АД успешно приключи изпълнението на дейностите по проект „Разработване и внедряване на електронен регистър към дирекция „Българско гражданство" към Министерство на правосъдието на Република България" по обособена позиция № 1, по приоритетна ос ІІІ „Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление", подприоритет 3.3. „Подобряване обслужването от страна на органите на съдебната власт чрез развитие на информационните технологии". Проектът е осъществен с финансовата помощ на Оперативна програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд на стойност 330 420 лева. С реализацията на проекта се разработи и внедри в реална експлоатация електронен регистър към дирекция „Българско гражданство", с което се създават условия за оптимизиране на работните процеси и повишаване на ефективността в обслужването на гражданите и всички ползватели на услугите, предоставяни от дирекцията към Министерство на правосъдието. Също така, се предоставя възможност за достъп до системата от външни организации, участващи в процеса, свързан с придобиване, възстановяване, освобождаване и лишаване от българско гражданство.  
Публикувана на 10/20/15 11:52 http://www.cross.bg/grazhdanstvo-direktziya-registur-1484945.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване