10/20/15 15:39
(http://pik.bg)

Йордан Грозданов, кандидат на ББЦ за общински съветник във Велико Търново: Доверието се печели със заслуги. Моята работа ще започне на 26 октомври

Йордан Грозданов, кандидат на ББЦ за общински съветник във Велико Търново: Доверието се печели със заслуги. Моята работа ще започне на 26 октомври

Йордан Грозданов е № 4 в листата за общински съветници на ПП „България без цензура“, град Велико Търново. Представител на дребния бизнес, към днешната е ангажиран с транспорта на отделението по хемодиализа в МБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, град Велико Търново. Има чисто политическо минало, никога не е бил партиен член или представител. Не е заемал пост в местната  или изпълнителна власт. 

1. Г-н Грозданов, с какво смятате да спечелите доверието на избирателите?

Аз съм човек с богат личен, житейски и професионален опит. Доверието се печели със заслуги и именно поради тази причина моята работа ще започне на 26 октомври. Общината трябва да инвестира в гражданите и да обслужва техните нужди. Аз ще работя с грижа за хората. Имам строга концепция за това как трябва да изглежда Търново след 4 години. Стъпка по стъпка ще реализирам всяка една моя идея.

2. Дефинирайте основните проблеми на Велико Търново.

Голяма част от проблемите на Велико Търново са свързани с инфраструктурата на града ни и в частност - липсата на места за паркиране. В управленската програма на ББЦ е залегнала концепция как може да бъде преодоляно това. Друг основен проблем, който сме готови да разрешим, е крайбрежието на р. Янтра – едно от големите богатства на нашия град. Имаме изграден план-стратегия за превръщането на това място в атракцион – пешеходни и велоалеи, места за отдих, детски площадки. 

3. Как виждате бъдещето на малките населени места и селските райони в Община Велико Търново?

Бъдещето на Велико Търново трябва да бъде концентрирано в областта на туризма. Ние имаме историческо богатство, което по съвременен начин трябва да представим на чуждестранните и български посетители на града. Това е наш дълг. Трябва да се създадат условия за развитие на селски туризъм, фермерски пазари, подобряване и създаване на комфортна среда за децата, за да могат младите хора да припознаят селото не само като туристическа дестинация, а и като място за живеене.

4. Защо избрахте да подкрепите Даниел Панов за кмет на Община Велико Търново?

Даниел Панов е единственият кмет на Община Велико Търново, който само за един мандат промени облика на града. Той доказа, че когато има желание и компетентност, когато има рационално приоритизаране на общинския бюджет с основен акцент хората, градът може да се развива.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване